Welkom bij schoonheidssalon Beauty Clinic Dali


  

Sharonna

Eigenaresse/Oprichter van Beauty Clinic Dali 

In 2013 heb ik een totale carrière switch gemaakt en mij laten omscholen tot 'schoonheidsspecialiste'. In maart 2014 opende ik de deuren van mijn eigen salon in Lelystad Beauty Clinic Dali.

Dit kwam redelijk onverwachts want enkele maanden voor mijn keuze om mijn eigen salon te openen, heb ik nog mijn diploma HBO maatschappelijkwerker gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam. 

 

Sometimes our lives have to be completely shaken up, changed and rearranged to relocate us to the place we’re meant to be.

About Beauty Clinic Dali:

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn er diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels IPL, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimperlifting en niet te vergeten Ombre Brows.

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwenen. 

 

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Sharonna heeft haar opleiding Ombré Brows onder andere gevolgd bij niemand minder dan van Rusen van Dutch Art Avenue. DAA Founder Rusen is de eerste in Nederland die de Ombré brows heeft ontwikkeld en geïntroduceerd.

 

gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten.

 

Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

 

Ook medewerkers bij Beauty Clinic Dali krijgen regelmatig vanuit Beauty Clinic Dali trainingen zowel op locatie als bij overige opleidingsinstituten om net zoals Sharonna op de hoogste te blijven van de nieuwste ins en outs van ons vak. 

 

Een bezoek aan de salon brengt een glimlach op je gezicht!


  

  • Black Instagram Icon

INSTAGRAM

OPENENINGSTIJDEN

MAANDAG: 09:00 tot 21:00

DINSDAG: 09:00 tot 21:00 

WOENSDAG: 09:00 tot 14:00

DONDERDAG: 09:00 tot 21:00

VRIJDAG: 09:00 tot 14:00

ZATERDAG: GESLOTEN

ZONDAG: 10:30 tot 12:30

 

© 2013 by Beauty Clinic Dali 

KVK: 59322489

AGB-Zorgverlenerscode: 89100471

AGB-Ondernemingscode: 89054019

 

ADRES

Beauty Clinic Dali
Kempenaar 03-13

8242 BD Lelystad


AFSPRAAK VERZETTEN/ANNULEREN

 

Afmelden of verzetten van uw afspraak kan tot 2 dagen voor uw afspraak kosteloos afgezegd of verzet worden. 

Telefonisch (whatsApp), per sms of per mail.

 

Indien de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgemeld wordt er 35% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Ongeacht de reden van verzuim.