top of page

Welkom bij schoonheidssalon Beauty Clinic Dali


  

Sharonna

Eigenaresse/Oprichter van Beauty Clinic Dali

Vlak na mijn HBO studie maatschappelijk werk en dienstverlening In 2013 heb ik een carrière switch gemaakt en mij laten omscholen tot 'schoonheidsspecialiste'. In maart 2014 opende ik de deuren van mijn eigen salon in Lelystad Beauty Clinic Dali.

 

beauty comes from within

your outer world is a reflection of your inner world. 

Bij Beauty Clinic Dali in Lelystad zijn er diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels de nieuwste technologie Diode Laser ontharen, huidverbetering, diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen en ook kan je bij Sharonna terecht voor een Reiki behandeling en een magische Tarot Reading.

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten.

 

Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

 

Ook medewerkers bij Beauty Clinic Dali krijgen regelmatig vanuit Beauty Clinic Dali trainingen zowel op locatie als bij overige opleidingsinstituten om net zoals Sharonna op de hoogste te blijven van de nieuwste ins en outs van ons vak. 

 

Een bezoek aan de salon brengt een glimlach op je gezicht!


  

Holistisch

Echte schoonheid zit van binnen!

Mijn holistische kijk naar het leven, draag ik graag uit naar mijn klanten.

Holisme betekent voor mij eenheid en mogen ZIJN wie we in wekelijkheid zijn. Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘geheel’ betekent. De holistische theorie is een visie op het leven die de mens als geheel beschouwt. Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één. 


Vele vrouwen en natuurlijk ook mannen om mij heen zie ik gebukt gaan onder onder vermoeidheid, oud zeer, verkeerde overtuigingen, een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfliefde.

Ook ik heb jaren en jaren geleefd met een rugzak vol oud zeer, diverse overtuigingen en patronen die mij niet verder hielpen en ook mijn zelfbeeld was alles behalve hoog.

 

In 2019 is mijn inner healing path gestart. Dit kon ik echter niet alleen en heb dan ook ruim drie jaar lang diverse vormen van therapieën mogen volgen bij verschillende holistische behandelaars door heel Nederland, om mij te helpen de vele trauma's te helen en destructief onbewust gedrag om te turnen in een eerlijke en liefdevolle relatie met mezelf.

Geloof me ik heb heel wat diepe dalen gekend in mijn leven en nog steeds is het zoals het leven, vallen en opstaan en leren van onze ervaringen.

Ik ben zo enorm dankbaar voor de groei die ik heb mogen meemaken de afgelopen jaren. Onder anderen de twee jarige opleiding Holistisch Therapeut die ik eind 2023 heb afgerond is een prachtige reis en eye opener geweest, zoveel meer zelfliefde voel ik nu vandaag de dag.

Door mijn eigen groei en reis ben ik meer dan geïnspireerd om de mensen om mij heen te mogen inspireren en motiveren om weer naar binnen te keren, uit je hoofd terug naar je hart en deze liefdevolle energie naar buiten te laten stralen.

Het voelt als mijn levensmissie om liefde en licht door te mogen geven aan de wereld&mensen en om bij te mogen dragen aan het herontdekken van de schatten die wij in ons zelf dragen. 

We zijn allemaal heel, compleet en perfect en ook jij bent al perfect. Ik geloof dat niks zomaar gebeurd en dat onze buitenwereld een weerspiegeling is van onze binnenwereld. Geluk zit in ons en niet buiten ons. Als we leren weer echt van ons zelf te houden, kunnen we ook meer liefde geven en uitstralen naar buiten toe. 

Holistische benadering in de salon
Holistisch voelt voor mij als HET GEHEEL. Alles en niets tegelijk. Bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden.

Wanneer zich bijvoorbeeld in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms wel alle delen van het geheel. 
Zo kan bijvoorbeeld een angst voor financiële tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora acne veroorzaken op de wangen en de vele verantwoordelijkheden in ons leven kan letterlijk aanvoelen als een grote pijnlijke last op je schouders. 

Mijn aanpak is erop gericht om het zelfhelend vermogen stimuleren voor lichaam, geest en ziel. Oftewel balans.

#missie
Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken, door liefde vanuit mijn hart naar buiten te laten schijnen en hierdoor het licht in jou weer te laten schijnen.

Liefs

Sharonna 
 

bottom of page